fredag 23. august 2013

LP cupen er i gang

Det var oppstart på LPcupen, som gikk av stabelen på Stikka i går torsdag 22/9. Vi gledet oss, som vanlig når det er LP på gang, veldig til å stille. Nytt av året er det geniale grepet med å ha en rekruttklasse, noe som ble en stor suksess. Og for en kveld det ble! Med bortimot 50 fremmøtte ble dette en stor suksess i shorts-temperaturer en nydelig kveld.

Denne cupen er jo ment som trening på konkurransesettinger og poengene er jo egentlig ikke det viktigste. Vi skal ta det som trening og vi får belønne litt mellom øvelsene.
Men det er rart med det, når du får startnummer og stiller til på startstreken skjer det noe med oss alle. Hehe.

I lang tid har vi hatt problemer med 2 min. Fellesdekk. Senest nå på søndag reiste Mario seg opp etter veldig kort tid. Siden søndag har vi oppsøkt og trent sammen med andre på dette hele 8 ganger! 

I kveld, den 9. gangen siden søndag, lå han til 9.5!!! Gjett om jeg var glad for at det har gitt resultater! Vet jo at det fortsatt vil variere litt, men fra 0 flere ganger til 9,5 da gitt!! 
Det er SuperMarioen sin det  

Resten av programmet, som i cupen bare er 5 øvelser + helhet, gikk det slik:

Tannvisning: Upåklagelig, 10 p
Felles dekk 2 min.: Kun bittelitt snusing i starten. Ikke noe lyd. 9,5 p
Lineføring: Detter ut og snuser. Følger med på ting som skjer utenfor ringen. 6 p
Dekk fra holdt: Legger seg bra, men vrir seg etter meg når jeg går bak, og litt ufullstendig oppsitt. 9 p
Innkalling: God fart, men litt rotete og skjev innsitt. 8 p
Helhet: Noe rotete fremføring fra min side. 8 p
Dette ga oss 6. plasss av 10 startende.
Dommer i klasse 1: Stein Feragen

Med dette sier vi oss fornøyd med fremføringen i cupens første runde, og gleder oss allerede til neste. Vil også sende en stor takk til arrangørene, som har tatt initiativet til dette og gjennomførte med glans! 10 p!!