søndag 14. oktober 2012

NKK utstilling i Vikingskipet

Det ble litt frem og tilbake om dette i går kveld på Facebook, for det var meldt om snø i Hamar-traktene. Det var til og med en som trakk seg pga. dette fordi hun ikke tok sjansen på snøføre med sommerdekk.
Etter å ha veid litt frem og tilbake, besluttet jeg å dra oppover siden jeg var så heldig å få låne bilen til svigermor som er helt ny. Og DET skulle vise seg å bli en god beslutning for vår del.

Vi ankom hallen ca. 08.40, så oppvarmingen ble jo så som så. Vi hadde oppmøte kl.09.00 og skulle i ringen som nr. 3. Siden det var 2 championer (trodde først det var 1, ille nok det), blant deltakerne i dag var vi jo spente, men heller ikke denne gangen nervøse, og det er deilig.

Her er dagens kritikk, og det er den beste for vår del noen gang:
Utmerket type og størrelse, velformet maskulint hode, korrekt bitt, vakre øyne, velplasserte ører med bra beheng. God hals, velvinklet, velutviklet bryst for alder, utmerket muskulatur-utvikling, korrekt hale.
Overgangspels men meget god struktur på det som kommer, fin farge. Beveger seg bra fra alle sider, typisk temperament.

Med denne kritikken ble/fikk han:
Excellent, 1 plass, CK, (stor)CERT, BHK, BIR. (Stort bedre kan det vel ikke bli?)

Da vi entret ringen til slutt sammen med Femkes Emma, beste tispe, tenkte jeg at nå blir det BIM på oss, men neida B.I.R. ble det gitt.

Hurra for SuperMario!!