tirsdag 17. januar 2012

Trening med Brukshundklubben


Idag har vi vært på trening med brukshundklubben, og det gikk så fint. Vi var med i 10-15 min. om gangen så gikk vi rundt og så på de andre sammen med flere andre tilskuere før vi ble med litt igjen. Mario storkoste seg.
Kommandoen sitt har han veldig dreisen på. Under dekk derimot er han mer utålmodig. Vi gikk også slalom mellom hverandre, og da var det ikke de andre hundene han var mest opptatt av, men snusing på bakken. Han bruker nesa flittig/ivrig hver dag.

Mario er ikke en som lar seg herse med, og tar igjen dersom han føler at det trengs, og da spiller det ingen rolle hvem motstanderen er. Han er sta som en bukk og står på sitt, men han er heldigvis flink til å tilpasse seg naturens lover til slutt, og han underkaster seg etterhvert, men ikke før han må!

Han fikk skryt for at han klarte å sitte/ligge/stå så rolig mens vi sto å så på. Han er egentlig en mester på å slappe av hjemme også.
Det var også morsomt at flere hadde lest bloggen vår, og ble veldig glade da de fikk se ham, og flere ville hilse på. De synes han er pen.

Ellers koser hele familien seg sammen med Mario her. Selv om han kan være litt "oppesen" innimellom, er han veldig snill og kosete for det meste, men han trenger en stø hånd og klare konsekvente linjer å forholde seg til.

Begynner på valpekurs 30/1 og det gleder vi oss til :)


Han ser jo ganske så uskyldig ut her? Skikkelig go'gutt dette her ja