søndag 18. august 2013

Skjelden kost........ heldigvis

I dag har vi vært i Vormsund og gått LP-stevne. Jeg kjente på oppvarmingen at vi egentlig likegodt kunne latt være å prøve oss i dag, men vi hadde jo betalt og var på stedet så vi fikk heller ta det som trening.


Og for en treningsøkt det ble :) SuperMario hadde det veeeldig bra i sin egen verden, og fulgte med de få gangene han følte for det.
På fellesdekk i dag, kom jeg ikke over til ringbåndet en gang, før han var over og snusa naboen i rumpa. Heldigvis skjedde ikke noe mer enn at den andre også reiste seg, før Mario kom riktig så fornøyd bort til meg. Hehe. Go'ingen det se. 0 poeng.

Når "fellesen" ryker, så er jo løpet nesten kjørt hva gode poengsum angår, så for første gang siden vi startet med LP vurderte jeg faktisk å bryte der og da.
Heldigvis kom jeg på bedre tanker, som;

                                      "Bryte?, jeg og Mario? Nope, UAKTUELT!!" :)






Visning av tenner ble gjennomført med bravour. Mario satt bare å tittet på dommeren, og lurte litt på hva han drev med. men satt helt stille! I det siste, har det vært antydning og vel så det til knurring, men ikke i dag nei. Bra jobba Mario!
10 poeng.






På lineføringa
satte gutten likegodt på snuser'n fra start, og hvis jeg påkalte oppmerksomhet, gjaldt det visst bare en kort stund syntes Mario. Han tittet rundt seg på de utenfor ringen og det så ut som om han lurte på hva de satt der og glante for?
6,5 poeng.




Dekk fra holdt ble så vidt jeg husker i farta utført ganske så bra. Tror vi fikk bra for den. (TROR, fordi jeg for første gang ikke ble igjen til premieutdelinga, og fikk derfor ikke med meg kritikken hjem.)
8 poeng.




Innkalling fra sitt. Her var Mario i det morsomme hjørnet igjen. Han satt fint igjen, som han skulle, men på kommandoen "på plass", bare skakket han på hodet og det så ut som om han aldri hadde hørt den kommandoen før. "Hva er det du mener" lissom? På kommando nummer to kom han raskt og greit inn på plass, dog med noe skjev innsitt. Bedringen angående innsittene nå er at han retter seg inn selv etter at jeg ser spørrende ned på ham. Brukte hodet innimellom skjønner dere, jada, er vel ikke helt fjern heller? (Mario altså).
5,5 poeng.


Stå under marsj. Dette er jo ikke den letteste øvelsen synes vi, men her lot jeg det bare stå til. Ingen hjelpende styrings-hånd fra meg denne gangen nei. Nå kunne han bare klare seg alene så godt han kunne og se hvordan det var. På høyde med dommeren kommanderte jeg lavmælt og rolig "Stå" og gikk selvsikkert videre. Snudde meg ikke å så etter han en gang. Gikk de metrene jeg skulle, og var spent når dommeren kommanderte helt om.
Hvor i løypa er SuperMario nå?? Joda, han hadde stoppet helt korrekt på høyde med dommeren som den største selvfølge og ventet trofast på meg der. Jeg gikk 2 skritt bak, tok han med meg noen skritt fri ved fot og holdt. Ikke lett å forstå alt som skjer, men moro at det funket da. Kanskje det er løsningen heretter?
7,5 poeng.




Som dere skjønner gikk det litt opp og ned, mest ned får'n vel si, men han tok vel kaka rett før vi skulle stille opp for hoppet. Jeg kjente igjen tegninga på'n og forsøkte å forhindre det: Han løftet benet og pissa på gjerdet som markerte ringen på den ene siden. Jaddagitt!! Men hoppet ble gjennomført på upåklagelig vis, men med en litt skjev innsitt. Gjør'n sånt på pur F... tro??






Avstandskommanderingen var det ikke noe å si på. Nei, faktisk ikke. Må jo ta med meg det positive oppe i det hele, og må i den forbindelse trekke fram at etter at vi fikk gode tips på trening på hoppet har vi ikke 0 der på 5 ganger nå. Hoppet er i boks!!
8,5 poeng.

Helhet. Pissing i ringen setter ikke dommerne spesielt pris på, derfor 0 poeng.


Som dere skjønner ble det ikke rare poengsummen ut av dette, men vanskelig å være altfor skuffet og irritert på en så glad og supersnill gutt som SuperMario er, og det er jo tross alt det viktigste!

Vi prøver igjen med godt mot! Bare å trene og gnu på videre

LP er, blir og skal være GØY!