tirsdag 27. mars 2012

Nå er det over..... :(

Valpekurset altså, det er det som er over. Det var et nyttig kurs for oss alle, med mye gode tips og innlæring av de første viktige tingene når vi får en valp i hus. Spesielt er jeg imponert over superinnkallingen. Den sitter som støpt for oss nå, uansett forstyrrelser.
Ellers lærte vi bl.a. innkalling, gå pent i bånd, ikke hoppe på folk vi møter, passeringsteknikker og en del mer. I det hele tatt det som trengs for å få en hverdagslydighet mennesker og hund kan leve med.

Nå er det ikke sånn at vi er utlærte på disse områdene, absolutt ikke, men vi er på god vei. :)

Så tusen takk Knut (familiehunden.no), for et nyttig kurs. Dette kan du. Vi ser frem til neste kurs med deg, etter at det vi har lært til nå sitter som det skal.

Mærrapanna, et fantastisk friluftsområde ikke så langt fra Hankø, ble idag besøkt av Mario og meg. Vi tuslet langs vannkanten rundt hele området og det var godt for kropp og sjel.

Det var ikke mange menneskene å se der ute i dag, og du verden for en herlig stund vi hadde. Mario forsøkte seg for første gang i vannkanten, og han lurte litt på hva dette var for noe.
Hver gang det virvlet opp noe fra bunnen forsøkte han å få tak i det med munnen for å leke med det, men det var jo ikke så lett å få ordentlig tak på bunnslammet som fløt rundt ham. ;)
Etterhvert kom han opp på land igjen og da la han seg rett ut på svaberget til tørk.