mandag 2. januar 2012

2012 blir et spennende år for oss med mye trening


Får jeg ligge her'a tru?
I morra er Mario 3 mnd. gammel, og han ser ut til å utvikle seg i riktig retning på alle måter, og er en skikkelig koseklump. Er det noen han har medfødt er det evnen til å slappe av mellom slagene. Han har jo sine faste plasser, og ofte er det på et eller annet fang. Da er han helt salig i blikket. Prøvde akkurat nå legge han ned på gulvet for å skrive denne bloggen, men det var visst uaktuellt, for nå ligger han på fanget mitt igjen :)





Han er en god følgesvenn på turer, er lærevillig og veldig glad! Vi sysselsetter oss med flere aktiviteter utenfor huset hver dag. Det er turer, lek, besøk og annen sosialisering.
Vi går som regel 3 turer hver dag. To korte og en noe lengre tur. Lengre tur for oss er fra 30-50 min.

Vi er jo så heldige å ha Cathrine H. med sine to hunder som turkamerater innimellom, og da er særlig Marco og Mario i hundre. I den senere tid har vi vært en tur til Foten sammen med dem, og det var en passe tur for turbo-gutta M&M som var på hverandre hele tiden og slet hverandre ut. Turene sammen med dem er høyt rangert hos oss. Vi lærer jo mye begge to.

Go'gutten leo koser seg
Vi må også nevne go'gutten Leo, som er en hund med god sjel. Han betyr faktisk noe helt spesielt for meg og jeg blir så glad når jeg ser han!














Vi legger inn litt trening på hver tur, og nå går det mest i innkalling og lineføring. Han har kommet seg betraktelig, og vimser ikke så mye rundt som før, hvis jeg hele tiden holder kontakten med ham vel og merke.

Lexi og Mario i munter lek
Første nyttårsaften med Mario gikk bokstavlig talt som en lek. Vi hadde besøk av et par med en dvergdachs og de lekte seg igjennom kvelden.
Da klokka nærmet seg tolv var de to slitne og fornøyde, og det så ikke ut til at de brydde seg om smellene, lysene og ulingen i det hele tatt. De bare tuslet rundt inne og puslet med sitt.






Vi begynner på valpekurs i slutten av januar, så fram til det blir det trening på egenhånd.
Prioriteringen for første halvår 2012 er innkalling og lineføring, med litt annet småtteri innimellom.
Vi skal ha det mye moro med hverandre.

Takk for at du følger litt med oss, det synes vi er moro. Legg gjerne igjen en kommentar også.

Vi er veldig mottagelige, og ikke minst glade for gode råd!!