søndag 11. desember 2011

Adventstur med Kooikere og deres eiere

Noen av turdeltakerne før start
Cathrine Hansen, som sammen med sin familie eier nydelige Leo, arrangerte denne turen. Det var nydelig vær, men rene skøytebanen å gå på oppe i Bjørndalen i Fredrikstad. Jeg vil si vi var heldige at ingen ble skadet
Vi var 9 hunder, 8 kooikere og 1 border collie. De yngste hundene var valpene Marco 9 uker, som eies av Cathrine med familie. Den andre er vår valp Mario, som er 10 uker gammel. Den eldste var Benedicte Lundvalls Kaisa på gode 13 år.

Marco til venstre og Mario i vennskapelig fight.
(Foto: Irene Nyrud)
Ved turens mål ventet Roy H., og Jonas. De hadde tent bål og gjort det koselig for oss å ankomme målet. Alle hundene ble sluppet løs og det ble litt stillingskrig med så mange hannhunder, men det gikk utrolig bra. Vi tobente koste oss med mat og drikke, mens hundene løp rundt. De mest aktive var nok valpene Marco og Mario, som var høyt og lavt hele tiden. De store hundene var veldig flinke med de små.






Heidi med Mario
Etter en stund var det tid for nye skøytetak fremover. Mario ble etterhvert så sliten at Fredrik måtte bære han litt, så overtok samboer Heidi. Ho bar Mario i varmen under parkasen og han sløvet der helt tilbake til bilen.



Tusen takk til alle for en hyggelig tur
og en stor takk til Cathrine for flott initiativ!