onsdag 14. desember 2011

Hva den gutten kan ;-)

Ettersom gårdsdagen var i avslappingens tegn, med kun sløving hjemme med lek kos og soving, var overskuddet for alle  på plass igjen idag og jeg bestemte at idag skulle det være litt mer aktivitet.

Dagen startet med mat og deretter en drøy halvtimes tur i "Mario-skogen". Det er en liten kolle med skog 300 meter ifra der vi bor. Deretter var det hjem for å hvile litt igjen. Så var det tid for klipping av klørne for første gang. Han forholdt seg til nye utfordringer atter en gang helt rolig. Anne og jeg klippet hver vår forlabb og lot det bli med det idag. Strålende!


Fredrik og Mario slapper av etter leken.
Fredrik liker nok ikke at han har tynn-
slitte sokker på seg, men
 
that's life man!

Etter at Mario hadde spist en fjerdedel av maten bar det avsted på besøk hos Fredrik og Heidi. Dette var et nytt sted for Mario med mange nye lukter, lyder og inntrykk (midt i sentrum).
Han kvalitetssikret huset ved å undersøke alle kriker og kroker sånn at det var trygt, så var det lek og kos..... igjen. Han tok seg likegodt en blund under bordet der også, helt uten bekymringer for verden forøvrig.










Etterhvert som Mario våknet bar det hjem igjen. Kommandoen sitt utfører han nå i nær sagt i de fleste situasjoner. Til og med under lek kan jeg nå stoppe ham og kommandere sitt med heldig utfall. Nå skulle det trenes på dekk for første gang. Etter tre fire ganger begynte han å skjønne det og la seg ganske greit ned, men måtte fortsatt lokkes med en godbit. Vi ga oss mens vi var på topp og Mario virket fornøyd med det. Dette tror jeg kan bli veldig moro i tiden fremover. Og jada, vi skal skynde oss langsomt! :-)


Nå ligger han igjen og sover og spreller med bena og kommer med smålyder innimellom i sin skjønnhetssøvn, noe han egentlig ikke trenger i så henseende, for han er jo så skjønn som det går an å bli.


Enig i det du også vel?