mandag 26. desember 2011

Mario, en glad og harmonisk kooiker som er 12 uker i dag, og veier 5,6 kg!


Siden sist har Mario begynt å sove i det lille buret, som igjen står inne i det store, på sitt eget rom, noe vi er fornøyd med. Han sover fortsatt hele natten og er tørr om morgenen, og han kan vel nesten kalles for stueren nå. Han går som regel til døra, ikke alltid han sier ifra med piping e.l., men vi følger jo med så det går fint.
Når det gjelder spising, så er han ikke noen mester. Han spiser for lite i døgnet iflg. det som står på fôrsekken, men det ser ut til at han får i seg nok, for han er i god form.
Det eneste han sluker i seg er 1 dl. kulturmelk som vi pisker en eggeplomme inn i. Dette får han fortsatt hver kveld.
Han skal til veterinæren om 2 dager for å få den siste vaksinasjonen, "hovedsprøyta", så får jeg snakke litt med henne om matingen da.
Det blir deilig å få alle vaksinasjoner i orden, så vi slipper å tenke på det når vi møter andre valper og unghunder.


Mario er ute og lufter seg rett utenfor huset innimellom, inngjerdet, i tillegg til at vi har en hovedtur på alt fra 25 min. til 1 time hver dag. Vi går også et par småturer på et 10-15 min. i løpet av dagen.
Under timesturene går vi aldri langt, men vi leker og koser oss underveis. Litt trening legger vi også inn på slutten av turene når vi går alene.
Går vi sammnen med andre hunder blir det jo lek og løping mye av tiden, så da er vi ikke ute like lenge. Da er han veldig rolig og fornøyd når han kommer hjem.

Har nettopp kommet hjem fra en drøy time i Bjørndalen nå (2. juledag), så nå ligger han ved siden av oss i stua og sover.

Mario og vi ønsker alle sine artsfrender og eiere en fortsatt