tirsdag 13. desember 2011

Mario oppfører seg eksemplarisk ved besøk

I kveld har vi hatt besøk av et par som har en cocker spaniel, men de tok ikke med seg hunden fordi eieren trodde det kunne bli for voldsomt for Mario. Vi avtalte å møtes senere denne uken hjemme hos dem, og la hundene møtes utendørs i inngjerdet hage.

Mario var igjen eksemplarisk når vi hadde besøk. Det ringer på døren og Mario blir liggende rolig under bordet. Vi venter alltid litt med å gå ut i gangen når det ringer på for at ikke Mario skal få vanen å styrte ut i gangen når noen kommer, så de ringte på igjen og Mario lå fortsatt like rolig.
Vi reiste oss opp og gikk rolig ut i gangen med Mario tuslende etter. Da han får se de besøkende blir han veldig glad og vil hilse. Deretter tusler vi alle inn i stua, med Mario logrende sammen med oss. Tom lekte litt med Mario, som ganske etterpå la seg under bordet for å hvile igjen. Dette er ønsket oppførsel synes vi.

Ellers har det vært en total hviledag for Mario. Ingen aktiviteter er utført idag, kun lufting flere ganger rett utenfor huset.
Det er tydelig at han har oppspart energi, for han tar noen spurtrunder på egenhånd som om han var en veddeløpshund. Så roet han seg ned og gjør sitt fornødne før han tuslet inn igjen for mere hvile og mat.

En glad og fornøyd Kooiker ligger nå ved siden av oss og slumrer.........Zzzzzzzzzzzzzzz!